1 pkt (12 kpl) Semper suklaakeksejä
50 g margariinia
Täyte 1:
3 kananmunaa
400 g (2 pkt) Philadelpia light -tuorejuustoa (maustamaton)
1dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1½ dl mustikoita
1½ dl vadelmia
Täyte 2:
1 dl kermaviiliä (kevyt)
1 prk (150 g) créme fraichea
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Päälle:
mustikoita ja vadelmia
Murskaa keksit tasaiseksi seokseksi ja sekoita sulatetun margariinin kanssa. Painele massa irtopohjavuoan pohjalle. Sekoita täytteen 1 aineet keskenään ja kaada pohjan päälle. Paista uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia (täytteen tulee olla täysin hyytynyttä). Nosta kakku jäähtymään noin 30 minuutin ajaksi. Valmista täyte 2 sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Levitä täyte varovasti jäähtyneen kakun päälle. Paista vielä 175 asteessa 10 minuutin ajan. Anna kakun jäähtyä ja nosta vetäytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi (tai jopa yön yli) ennen tarjoilua. Koristele kakku mustikoilla ja vadelmilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti