sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Vaniljainen jogurttipannacotta

Tässä helppo, nopea ja kohtalaisen kevyt jälkiruoka loppukesän sunnuntai-iltaan. Eikä ole äklömakea.



Neljälle

5 dl vaniljajogurttia (Arla Ingman Vanilja Ihana)
4 liivatelehteä
½ dl vettä
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

marjoja

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Sekoita kulhossa keskenään vaniljajogurtti, sokeri ja vaniljasokeri. Pistä liedelle kattilaan kiehumaan ½ dl vettä. Kun vesi kiehuu, nosta kattila liedeltä. Purista liivatelehdistä suurimmat vedet pois ja lisää kattilaan, sekoita. Kaada ohuena nauhana jogurttiseoksen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada massa annosmaljoihin ja laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi. Koristele marjoilla.


Meillä pannacotta tarjottiin Essencen cocktailmaljoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti