maanantai 28. heinäkuuta 2014

Helppo vihersalaatti noutopöytään

Tämä salaatti sopii yhteen monenlaisten pikkusuolaisten kanssa. Siemenet tuovat salaattiin tekstuuria, granaattiomenansiemenet kirpeyttä ja vesimeloni puolestaan raikkautta ja makeutta.




iso kulhollinen

kahta eri salaattia
rucolaa
kurpitsansiemeniä
pinjansiemeniä
½ granaattiomenan siemenet
pala vesimelonia
kourallinen tuoretta basilikaa
oliiviöljyä
balsamicoetikkaa
mustapippuria myllystä

Revi salaatit käsin pienemmiksi isoon kulhoon. Ripottele päälle rucola ja hienonnettu basilika. Mausta oliiviöljyllä. Lisää salaattiin kurpitsansiemenet, kevyesti pannulla paahdetut pinjansiemenet. Lohko vesimeloni noin 2x2 cm kuutioiksi ja lisää siemenien päälle. Ripottele päälle granaattiomenan siemeniä. Kaada lopuksi balsamicoetikkaa ja rouhi vielä mustapippuria.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti