keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Vihreä kevätpasta

Onpa ihanaa istuskella aurinkoisella terassilla! Myös ruokakuvien ottaminen on mukavampaa taas, kun päivänvaloa piisaa. Tämä pasta on muuten varsin sopivaa terassilla nautittavaksi - etenkin jos grillikausi odottaa vielä tuloaan. Annos valmistuu vartissa, joten tämän ehtii tehdä kiireisempänäkin päivänä. Ja vaikka tämä on todella (jopa yllättävän) makoisaa näin kasvisversiona, niin proteiinia kaipaavat voivat lisätä joukkoon paistettua kanaa tai miksei parmankinkkuakin.


Kahdelle

Semper täysjyväpastaa
4 vihreää parsaa
2 avokadoa
2 rkl arrabbiata pestokastiketta (Pirkka)
100 g fetajuustoa
rucolaa
oliiviöljyä

Keitä pasta al denteksi. Sillä aikaa poista parsoista puisevat kannat ja kuori tarvittaessa. Pilko sopivan kokoisiksi paloiksi ja keitä suolalla maustetussa vedessä 4 min. ajan. Valuta parsojen vesi pois. Lisää kattilaan parsojen kanssa kuutioidut avokadot, pesto ja karkeahkosti murustettu feta. Pyörittele hyvin miedolla lämmöllä sekaisin. Kaada valmiista pastasta vesi pois, ja kaada pasta kasvisseoksen joukkoon. Pyörittele sekaisin ja kumoa lautaselle. Koristele rucolalla ja pirskota halutessasi päälle oliiviöljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti